Ποιοι είμαστε

Το συγκρότημα κατοικιών Playia Villas υποδέχεται επισκέπτες τα τελευταία χρόνια, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Όλα μας τα καταλύματα είναι άρτια διαμορφωμένα, με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών κάθε πελάτη, δίνοντας έμφαση στην καθαριότητα των δωματίων και των εξωτερικών χώρων.

Στόχος μας είναι ο επισκέπτης να μη μείνει απλώς ικανοποιημένος από την παραμονή του στις βίλες μας, αλλά να ζήσει αξέχαστες στιγμές στα καταλύματά μας που θα τον συντροφεύουν για μια ζωή.

Αφεθείτε στη γαλήνη, ζήστε μοναδικές στιγμές

Επιλέξτε μία από τις τέσσερις βίλες και ζήστε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, απολαμβάνοντας τις πολυτελείς παροχές των Playia Villas. Νιώστε ασφάλεια και σιγουριά για τη διαμονή σας στα Playia Villas, καθώς το προσωπικό μας είναι άρτια καταρτισμένο ώστε να προετοιμάσει τον χώρο πριν την άφιξη σας αλλά και να σας βοηθήσει με οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει πριν, κατά τη διάρκεια ή ακόμα και μετά την παραμονή σας στα καταλύματά μας.

Παροχές

Γρήγορος έλεγχος διαθεσιμότητας

Τι είπαν
για εμάς

Στα Playia Villas δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ικανοποίηση των πελατών μας. Το άρτια εκπαιδευμένο και ευγενικό μας προσωπικό, σε συνάρτηση με τις παροχές των δωματίων, κάνουν τους επισκέπτες μας να νιώθουν ασφάλεια και να απολαμβάνουν τη διαμονή τους στο κατάλυμά μας.